Over ons

Bouwbedrijf, aannemer of timmerbedrijf nodig? Bij Marwin Wigger nieuw- & verbouw in Oldenzaal bent u altijd op het juiste adres.

Met meer dan achttien jaar bouwervaring zorgen wij ervoor dat elke verbouwing, renovatie of nieuwbouw vakkundig en volgens de gemaakte afspraken verloopt. Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde en ervaren vakmensen.

Onze werkwijze is transparant en voorzien van de zo kenmerkende Twentse nuchterheid. Wij denken verder graag met u mee om te komen tot het beste resultaat. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en budget.

Bouwbedrijf Marwin Wigger is een klein, professioneel en flexibel bedrijf waar alle communicatie over weinig schijven verloopt. Ook bij grote klussen met meerdere partijen houden wij de regie in eigen hand. U heeft dus altijd een vast en bekend contactpersoon.

Verder beschikken wij over een eigen modern uitgeruste werkplaats waar wij de nodige voorbereidingswerkzaamheden doen. U heeft dus geen onnodig overlast voor de deur en de voortgang van het bouwproject is ook bij slecht weer gewaarborgd.

Het plaatsen van een dakkapel of schuurtje, een interne verbouwing of een complete nieuwbouw woning: wij zijn benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Onze vakmanschap, kennis en ervaring brengen wij graag bij u in de praktijk.

Marwin Wigger nieuw- & verbouw heeft een uitgebreide en uiteenlopende klantenkring. Referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Neem vandaag nog contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt!

Copyright 2015 | Marwin Wigger & LODICAAS online communicatie